Ons aanbod

Meten en ontwikkelen van organisatiecultuur

Kikker Groep ontwikkelt organisatiecultuur, leiderschap en teams door analyse, advies en interventies, training en coaching.

Sinds 2008 bieden we de gevalideerde cultuurmeting, het Organizational Culture Assessment Instrument (© Kim Cameron) online aan. Wij werken bijna altijd met een OCAI cultuurmeting als startpunt, zowel in Nederland als daarbuiten.

De OCAI is online beschikbaar in 19 talen. Daarnaast bieden we Engelstalige online video training, boeken, workshops ter plekke en een online Positive Culture Academy aan waar je leert om een positieve, productieve cultuur te ontwikkelen.

Lees meer over het OCAI (Engelstalig).

Positive Culture Academy

De online Positive Culture Academy is een aanrader voor leidinggevenden die zichzelf en hun team/organisatie naar een hoger plan willen brengen. In 14 modules leer je om een productieve cultuur te ontwikkelen waarin mensen gedijen en hun volle inzet leveren. Dit curriculum is Engelstalig en zeer betaalbaar.

Marcella Bremer is altijd bereid om naast de online colleges en opdrachten met uw team in het Nederlands te werken op uw locatie, in een aantal bijeenkomsten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Onze instrumenten zijn:

Cultuurscan
Meten van organisatiecultuur (denkwijzen en gedragspatronen) op basis van twee snelle, valide methoden. Nuttige nulmeting voorafgaand aan verandering, reorganisatie, fusie, management development, teamvorming, training of coaching.

Actieprogramma
Maatwerk mix van maatregelen en interventies op basis van cultuurscan, begeleid en mede uitgevoerd door onze adviseurs. Zo langdurig of kort als nodig is.

Leiderschapsontwikkeling
Training, coaching en begeleiding van leidinggevenden; maatwerk in management development, gericht op effectieve organisatiecultuur.

Teams
Vormen, begeleiden en coachen van teams, gericht op effectieve organisatiecultuur. Met behulp van training, coaching, interventies.

Training
Diverse trainingsmodules om persoonlijke effectiviteit te versterken met het oog op functioneren in de gewenste organisatiecultuur.