Training

Zonder ontwikkeling van de leidinggevenden, is er geen cultuur- en organisatieontwikkeling mogelijk. Leiders gaan voor in veranderingen als voorbeeld, motivator en coördinator.

Leiders mogen zelf ook leren, van fouten, van nieuwe inzichten, van collega's, van hun team.

Investeren in leiderschap heeft een enorm hefboomeffect omdat leidinggevenden zoveel mensen beïnvloeden in de organisatie. In een methodische aanpak levert deze investering een veelvoud op van wat ze kost.

Een makkelijke en snelle methode is e-learning. Kikker Groep ontwikkelde de online Positive Culture Academy. Dit curriculum is een aanrader voor leidinggevenden die zichzelf en hun team/organisatie naar een hoger plan willen brengen. In 14 modules leer je om een productieve cultuur te ontwikkelen waarin mensen gedijen en hun volle inzet leveren. Dit curriculum is Engelstalig en zeer betaalbaar.

Marcella Bremer is altijd bereid om naast de online colleges en opdrachten met uw team in het Nederlands te werken op uw locatie, in een aantal bijeenkomsten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ingrid van den Heuvel, teamleider Atlant Zorggroep

'Ik ben duidelijker aanwezig in besprekingen, ik voel me sterker en ben assertiever geworden. De PE&P-training bracht me meer dan ik verwacht had. Leerzaam vond ik ook het opsporen van je eigen, niet- functionele gedachten en de communicatietechnieken. Kortom: interessant en nuttig.'